Sökresultat för Fernando Di Luca...
Rensa filter?
Varför är den goda Medelhavsmaten så bra för oss? För att ta reda på detta bjuder Fernando di Luca in två professorer vid Karolinska Institutet, Mai-Lis Hellénius och Paolo Parini, till ett samtal. Här pratas det fritt om matminnen, livsnjutning, hälsa, kemi och statistik. Bland annat får vi lära oss om de…
Fernando di Luca bjuder in två professorer vid Karolinska Institutet, Mai-Lis Hellénius och Paolo Parini, för att samtala om varför den goda medelhavsmaten är så bra för oss. Här pratas det fritt om matminnen, livsnjutning, hälsa, kemi och statistik. Bland annat får vi…
Kategorier: Biografi: allmänt Biografier och litteraturvetenskap Biografier, sanna berättelser, essäer etc. Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: länder och regioner Självbiografi: allmänt
Fernando Di Luca kom till Sverige från Italien på sin Lambretta 1961. Med sig hade han inte mycket mer än en ryggsäck. Tio år senare 1971 var han fortfarande kvar i Stockholm, grundade varumärket Zeta och började importera olja. Idag är han den kanske viktigaste enskilda orsaken bakom det italienska kökets stora…
Kategorier: Familj och hälsa Hälsa, relationer och personlig utveckling Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck
Kroppen behöver fett och rätt sorts fett kan göra oss starkare och friskare, medan fel sorts fett kan få motsatt effekt. Så hur ska man veta? Vad finns det för olika fetter? Hur väljer jag rätt? Och blir man inte fet av fett?
I denna bok får vi följa Fernando Di Luca på en spännande resa, från världspolitik via…